OM RESE & IT COMPAGNIET

Rese & IT Compagniet är ett konsultföretag i rese- och IT branschen. Företaget startades 1995 och drivs av mig, Janne Nordlander. Rese & IT jobbar f n med flera uppdrag;

ezyTravel/Webwerkstaden, där jag är styrelseordförande och delägare, är ett IT-företag som i första hand levererar online lösningar till reseindustrin, bl a lågprisflygbolag, resebyråer, researrangörer, kryssningsrederier mm. i Skandinavien och runt om i världen, men även till lokala företag på västkusten. Läs gärna mer på www.ezy.se.

För Hummingbird Life Style Travel jobbar vi med styrelseuppdrag, som konsulter och projektledare för online försäljning och boknings system samt med att etablera Hummingbirds nya premium produkt “InStyle”, t ex Dubai InStyle. Kika gärna in på www.hummingbird.se och www.dubaiinstyle.se

Rese & IT har tidigare varit engagerade och ägare i andra reseföretag som t ex Lion Alpin, marknadsledande på skidresor till Alperna, online resebyrån MyTrip, resecommunityn Reseapan som troligen kommer att leva upp igen i lite ny skepnad 2015, m fl.

Jag är f n tillgänglig för andra uppdrag, t ex styrelse-, interims- och konsultuppdrag, gärna inom rese- och IT konsultbranschen, men även allmänt t ex som projektledare.

Läs mer om mig och min bakgrund här och hör av dig om du vill veta mer!